Ur Sonjas kunskapsbank
 
Distanskurs

Tror du på under eller det som ligger utanför vår fysiska förståelse för vad som är möjligt? Här en kurs som tillhandahåller helande energier från alla tänkbara läkeväxter från hela spectrat av det gudomliga apotek som vi har tillgång till fysiskt - nu kan vi ta del av dessa eteriska energier genom att åkalla och kanalisera dem för vår läkning. Detta på grund av Sonjas kunskapsbank som hon har tillgång till. På detta sätt kan du få tillgång till denna läkande metod för eget bruk men även att hjälpa andra. Du kommer även att få tillgång till att inviga andra i metoden, vilket betyder att du kan lära den vidare så att många får glädje av denna härliga helande metod. Känner du att det spritter inom dig när du läser om metoden så är det säkert rätt tillfälle att fundera över om du ska ta tillfället i akt för att utbilda dig i Anemon.

Pris 1800kr
  • Ingen förkunskap behövs.
  • Du får en kursmanual i Pdf -format
  • 3 veckors övningar
  • Du får ta emot 5 initieringar med 3 - 4 dagars mellanrum
  • Du kan lära ut och initiera andra
  • Diplom fås efter godkänd kurs
Initieringar
Det är värdefullt att samma kraft och styrka bevaras intakt när det gäller att inviga andra i en initiering eftersom den finns inom Sonja. När du ska använda Anemon healingmetod så kommer du att få ta emot initieringar som ger dig tillgång till denna energi och till allt vad som ingår i denna “Gudomliga Gåva”.

Växternas läkande energier
Växter precis som kristaller innehåller läkande energier som har ett gott läkande inflytande på både människor och djur. Deras healande energier hjälper till att understödja oss i olika processer som vi går igenom i livet. På ett fysiskt/psykiskt/emotionellt/mentalt plan så kan vi läkas i sinnet enbart av att se och vistas tillsammans med växter fysiskt - eller när vi bär eller använder kristaller så får vi healing från deras energiutstrålning. Vi hämtar energi och kraft från dem och blir gladare, livfullare och känner oss friskare. Vi vet att på våren när energin är hög av allt som spirar och växer, så hänförs vi av t.ex fåglarna som påverkar med sin energi genom sin vackra sång och glada kvitter, då vaknar även vi människor till liv och kan ta del av prakten, skönheten och den livgivande energin som fullkomligt exploderar på våren och sommaren. Solen & månen och andra planeter består också av läkande & healande energi, vilket vi sällan tänker på.

Vi människor är komplexa och unika på så sätt att vi har mycket känslor, tankar och upplevelser som vi tar in direkt från vår födsel och som vi präglas av under hela uppväxten och livet. Ibland har vi svårt att bearbeta och släppa blockerad energi som finns i vårt energisystem. Minnen från detta liv och andra liv sitter på cellnivå i våra kroppar och den energin finns även i vår aura som består av energikroppar som är kopplade till våra livgivande chakra.

Här kan växternas eteriska helande energier bistå på många olika plan- fysiskt, psykiskt, emotionellt och mentalt (tankar), även personligt och andligt/själsligt. Allt består av energi; tankar är energi, ord är energi, känslor är energi, osv. Dessa använder vi ofta fel och därav kan stagnerad energi sätta sig i kroppen som t.ex smärta eller sjukdom.

Välkommen!

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©

Anemon Healing, healingkurs, naturhealing, heala växtriket, växthealing, healingkurser