Dags Tjänster


Helande vägledningssamtal i telefon
. Pris 700kr (ca 1 tim)


Jag hjälper dig med rädslor, oro, tankar och blockeringar där du sitter fast eller svårigheter som gör att du mår dåligt. Jag kan hjälpa dig att förstå ditt problem ur ett högre perspektiv. Jag ger råd och vägledning så du kan vända negativa tankar till ljusare och positivare tankar. Genom ett samtal från mig så kan det bli en positiv förändring för dig, det kan märkas direkt eller så kommer det allt mer in i ditt dagliga liv.

Våra Guider och Högre jag är alltid närvarande under ett samtal. Jag ber alltid för det högsta bästa goda för dig. Jag använder mig av min kunskap, erfarenhet och mina gåvor. Oftast bara vet jag eller känner på mig vad jag behöver säga för att vägleda och stödja. Du själv kan få till dig saker under vårt samtal. Det kan vara bilder och tankar eller att du bara känner eller förstår något.

Efter ett samtal så kan du ibland sova lite oroligt på natten då du bearbetar/läker det som kommit upp. Eller så sover du djupt. Du kan även drömma mycket av det som kommit upp i vårt samtal. Det är bra att det blir en reaktion, det visar på en förändring och en läkeprocess. Du kan få mer förståelse och insikter dagarna efter vårt samtal. Om det behövs så ger jag dig en distanshealing så du lättare kan bearbeta, läka och släppa.

Jag har tystnadsplikt. Välkommen.Kortare vägledningssamtal i telefon. Pris 350kr (ca 30 min)

Ett samtal för frågor om Du är oroligt över det som sker i världen och vår syn på det som sker - eller om du känner att Du helt enkelt behöver prata med någon som håller en andlig livssyn och få lite perspektiv som verktyg. Men vi kan även prata om det du behöver hjälp med.Vår Tvillingflammahealing. Fast Pris - 900 kr.

Utgår alltid utifrån vår inre kunskap och Högre Jaget
Det är ingen kanaliserad ”metod” utan helandet kommer genom oss och Högre Jaget och ytterst vårt "ÖverHögreJag" som är ett och samma för oss. Vi är Tvillingflammor och är likt Yin och Yang och kompletterar därför varandra och samarbetar genom våra specifika kunskaper.
Det är en transformationshealing som hjälper dig med sådant som Du behöver släppa för att stiga i frekvens och höja ditt medvetande - allt sker helt individuellt och utifrån det som Du är mogen att släppa. Räkna med att känslominnen kommer upp för bearbetning och transformation och utrensningar förekommer som med all annan healing.

Energierna kan upplevas som kraftfulla men även mycket mjuka och subtila och oavsett hur Du upplever sessionen så får man alltid det helande som är i prioritet just nu för dig att bli hjälpt med. Du fylls med ljus och kärleksfulla energier. Balanseras och jordas under hela processen och i avslutande skede.Rena och balansera Aura & Chakra. Pris 900kr.

Utföres på distans. Vi avlägsnar ev. entiteter och tar bort negativ energi. Lagar hål/revor i din aura. Fyller på med ny livsenergi och ljus. Healingen kan kännas och upplevas mycket befriande och välgörande, som en nystart för dig.
När jag renar/rensar så kan jag endast ta bort det som är tillåtet på själslig nivå och det som du är mogen/redo för just nu.Djurhealing. Pris 380kr.

Helandet sker på distans. Kontakta oss för tidsbeställning och uppge samtidigt vad ditt djur har för problematik. Vi ger individuell healing, men ger även healing till flockdjur. Ofta tillämpar vi Alpoda Healing.Massagehealing. Pris - 580kr

 Massagehealing kan även hästar, hundar och andra djur har stor nytta av.

Utföres på distans (fungerar mycket bra) Läs gärna om upplevelser (referenser) av både människor och djur.

Du får massage till din rygg, nacke, axlar och ben precis som en vanlig massage men du får även healing, skönt och avslappnande. Du kan känna hur det jobbar i din kropp, som det strömmar och bubblar. Olika organ i kroppen blir påverkade, även leder/muskler. Du får ny energi och en mjukare känsla i kroppen. Smärta kan minska eller försvinna. Stagnerad/blockerad energi kan frigöras. Behöver massagehealingen arbeta på djupet så kommer resultatet senare.

Dag Lindlöf - Lindlöf's Akademi - För utveckling och befrielse.