Kanaliserad av Sonja och Dag Lindlöf 2006.

Önskar du genuint och djupt inifrån ditt hjärta hitta goda ”redskap” för att hela ditt inre, ditt sinne och din kropp, att bli medveten?! Sju nycklar till självmedvetenhet finner du när du känner att din själ manar på dig att det är dags. Dras du till denna kurs så är det sannolikt helt rätt för dig – själen och våra guider visar oss vägen till det som vi behöver för vår utveckling. Missar vi den första vägledningen så blir vi visade igen och igen.

Hela färgspektrat.
Meipharos representeras av de 7 Mästarnas strålar och deras färgfrekvenser. Du helar med hela färgspektrat - därför blir den mycket starkt och djupgående. Du kommer dessutom att höja din frekvens och energinivå i din kropp och blir därför en mycket kraftfull healingmetod för att hela dig själv och andra. Vilka strålar och färger vi får hjälp av bestämts utifrån det som är i prioritet just i nuet.

Meipharos skapar medvetenhet.
Meipharos intention är att ta fram insikter, healing och medvetenhet. Intentionen är att heala kroppen och sinnet, detta sker när du tar emot initieringarna. Initieringar ger oss en typ av medvetenhet som gör att vi börjar att ifrågasätta oss själva hur vi lever våra liv och allt runt omkring oss som gör att vi upptäcker och kommer till nya insikter. När sådant sker så börjar healingen på individens egen nivå - processen kan starta.

Pris 2800kr för Meipharos MP 1-2. 

  • Ingen förkunskap behövs.
  • Du läser på distans hemma i lugn och ro.
  • Kursen är på 7 veckor.
  • Kursmanual mottages via mail.
  • Du kan hela dig själv och andra både fysiskt och på distans.
  • Du mediterar ner 2 initieringar i meditation för bästa resultat och i din egen takt.
  • Diplomering efter godkänd/avslutad kurs.
  • Du får en kursmanual och veckoövningar i din mail.
Mer info kommer snart.

Fortsättning är MP 3-4, MP 5-6 Master och Mp 7 Master. 

Meipharos healing, healingkurs, healingmetod, healing, distanskurs healing, healingkurser, reiki healing,  healingutbildning distans, andlig personlig utveckling kurser, medial, healingutbildning