Vägen till självkärlek


Kanaliserad & Grundad 2007 - 2023 av Sonja & Dag Lindlöf.

Privat anledning att det dröjer.
  • Ingen förkunskap behövs.
  • Metoden har tre initieringar och är en enhetlig masterkurs.
  • Kursen lärs ut på distans.
  • Kursmaterial i Pdf - format.
  • Du kan hela dig själv och andra både fysiskt och på distans.
  • Du tar emot 3 initieringar med en veckas mellanrum för maximal utrensning i ditt energisystem inför ditt egenarbete.
  • Diplomering efter godkänd/avslutad kurs.
  • Genom diplomeringen är du behörig att initiera och lära ut till andra.
Pris 2300kr

Healingmetoden är en mycket andligt och personligt utvecklande energimetod för den som tar emot initieringarna. Det är en stor gåva att ge sig själv för var och en som väljer den här vägen. Healingformen är allomfattande och hjälper till att lyfta fram och belysa blockeringar, mönster och hinder och därmed rensa inom alla livsområden för att transformera.

Sananda säger: ”Jag älskar mig själv, är kär i mig själv hela tiden. Det är min mission, att älska mig själv så att andra kan älska sig själva genom mig - genom speglingen av mig”.

Genom dessa ord från Sananda förstod vi vad metoden går ut på och det är den villkorslösa kärleken till oss själva och till livet. “Livet” är den Högre aspekten av oss själva - alltså det Högre Jaget är den del av oss som är närmast Gudskällan som kärleksfullt visar oss hur livet ska vara när vi befinner oss i en inkarnation. Vi har tillgång till den villkorslösa kärleken eftersom den är förankrad inom oss i vårt andliga hjärta och det är kärleken vi ska väcka inom oss och fokusera på. När vi kommer dit så kan vi älska ALLT och då avses allt som är omkring oss, eftersom vi ”ÄR ETT MED ALLT”.

Helandet innebär att det är den villkorslösa Kärleken, Kristallint ljus - Kristusljuset/flamman och den maskulina Kristusenergin som kommer att spegla dig i ditt andliga och personliga arbete. Plus att den feminina Gudinnan Maria Magdalenas energi kommer att vara den vårdande, omhändertagande och stödjande vid healing och under processerna som du går igenom. När du tar emot healing eller initieringar genom denna metod så startar processer upp inom dig som får dig att vakna och “se” på dig själv och din omgivning och ditt förhållningssätt till ”ALLT”. Detta hjälper dig på din väg mot att älska dig själv villkorslöst.

Hur långt just du kommer i din utveckling är helt individuellt och beror på hur du hanterar det som visas och belyses för dig i din vardag och i ditt liv, och självklart hur du förhåller dig till dig själv och allt runt omkring dig, hur din “sanning” ser ut. Du kan förändra den sanningen steg för steg till att vara i sann kärlek till allt! Det handlar även om hur långt du ska avancera i din medvetandehöjning just i denna inkarnationen – allt är precis som det ska vara och vi är alltid på rätt plats i vår utveckling.

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©
Till Startsidan   Kristus Healing

Sananda Healing, healingkurs  distans, Distanskurs healing, Kristus healing, tvillingflamma healing, Jesus healing, kristusflamman, Maria Magdalena - Gudinnans Vita Flamma, healingutbildning, Healingmetod ,Healingkurs, andlig personlig utveckling, reiki