Super 7 Healing Kristall
Kristallhealing

(Eterisk energi från kristaller & ädelstenar)

En kurs grundad av Sonja Lindlöf


Super 7 Healing Kristall är en healingkurs med fokus på andlig
& personlig utveckling med utvalda sten och kristallenergier.


Pris 3000kr

  • Ingen förkunskap behövs.
  • Distanskursen är på 7 veckor.
  • Det ingår 5 initieringar med minst 4 dagars mellanrum.
  • Du blir initierad i 95 olika ädelstenar och kristallers energier.
  • Beskrivning & bild på alla 95 ädelstenar och kristaller.
  • Du blir Diplomerad efter en avklarad och godkänd kurs.
  • Efter kursen har du kunskap att initiera andra och lära ut metoden.
  • Du lär dig tekniker för att heala dig själv och andra.
Information om fysiska ädelstenar & kristallers egenskaper.
Kristaller och stenar är ett helt underbart material och verktyg att arbeta med på många olika sätt. Fysiska kristaller är helt suveränt att ha till hjälp inom väldigt många olika användningsområden. Samma effekt får vi från kristallernas eteriska energi genom denna healingkurs.

Exempel på användningsområden
Man kan bära dem som beskydd från yttre påverkan. Man kan använda dem när man mediterar, till regressioner, få kontakt med universum och våra guider och andra ljusvarelser, till healing, för att rikta energier, man kan programmera dem för att uppnå ett resultat som man satt upp som mål, man kan göra elixir, sätta upp som beskydd, använda till rening från negativa energier. Arbeta med blockeringar, begränsningar, hinder och mönster - så även från tidigare livs blockeringar etc.

Fokus är att utvecklas andligt och personligt
De flesta har en specifik egenskap som de kan stödja och hjälpa oss att arbeta med inom vårt mänskliga register av blockeringar, begränsningar och invanda mönster, att kunna se inåt och lyfta fram det som gömmer sig under slöjorna eller olika filter om vi så vill. Många kristaller och stenar har flera kvaliteter och arbetar på ett liknande sätt, men en del arbetar lite mjukare och ser till att det blir ett mjukare helande och andra är mer direkta och lyfter upp det som vi har inom oss så att det belyses mera direktverkande. Alla de kristaller som jag tagit med och som du blir initierad i har en direkt inriktning till att hjälpa oss att rena oss från det som begränsar oss i livet. Att arbeta med sin andliga utveckling är för mig inte att utveckla sin medialitet, intuition eller för att arbeta som medium i första hand (det blir en bonus om så sker) utan det är att arbeta för att rena sig från blockeringar och begränsningar, mönster och även att se sina tillkortakommanden och sitt förhållningssätt till allt, därmed utvecklas vi andligt och även personligt. Det innebär att man höjs i frekvens och får ett högre och förändrat medvetande. Man får även en stor självkännedom genom en sådan process.

Personligen tycker jag att det bästa med dessa underverk är att man kan arbeta med sin andliga och personliga utveckling. Vilket vi ska göra i den här kristallkursen. Kristallerna hjälper och understödjer oss när vi vill utvecklas andligt och personligt. Jag (Sonja) älskar kristaller och stenar och tycker att de är fantastiskt vackra och underbara att äga, ta och se på. 

Välkommen att lära dig denna healingmetod.


Vi lär ut även denna metod som heter
Eterisk Kristall Healing där du får tillgång till 60 olika Ädelstenar & Kristaller. Klicka här. Scrolla nedåt på sidan så hitter du healingkursen.

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©

Super 7 Healing kristallenergier, kristall healing, heala med ädelstenar och kristaller,  healing kurs, healingkurs