Memoria Healing är kanaliserad 2008 av Sonja & Dag Lindlöf.

Behöver du hjälp med tankar som inte vill ge med sig.
Fastnar du i tankemönster som dränerar dig?
Kanske har du sömnproblem på grund av tankar?
Har du svårt att fungera på grund av att tankar snurrar hela tiden, kanske på grund av stress eller andra orsaker?
Memoria lyfter upp förträngda minnen som behöver läkas.
Memoria kan vara ett utmärkt verktyg för dig att arbeta med.
  • Ingen förkunskap behövs.
  • Du lär dig denna kurs på distans.
  • Manual med 4 veckors övningar.
  • 1 initiering.
  • Du kan heala dig själv och andra både fysiskt och på distans.
  • Du får diplom efter godkänd kurs.
  • Du får initiera andra och lära ut metoden.

Pris 2100kr

Memoria (som på Latin betyder minne) är en mycket högfrekvent energi som arbetar med sinnet/mentalkroppen. Mentalkroppen är en av våra astrala kroppar. Memoria Healing jobbar även på de övriga lägre astrala kropparna som även de är kopplade till våra chakror.

Väcka vårt minne.
Memoria hjälper oss att väcka vårt minne när vi förträngt svåra upplevelser och kan hjälpa till med insikter om den egna situationen. Den hjälper oss även att komma tillrätta med minnen som är aktuella i nuet. Med Memoria healing så får vi lättare att hitta sådana orsaker som vi lider av, och vi kommer då lättare till insikt och får en större medvetenhet om oss själva och hur vi har påverkats - och fortfarande påverkas av dessa orsaker.


Bra hjälpmedel för dig som är Terapeut.
Memoria Healing är ett bra hjälpmedel och verktyg för dig som är terapeut och som vill hjälpa din klient med att hitta orsaken till sitt problem. Ge exempelvis Memoria Healing i samband med ett samtal och din klient blir mer medveten om sitt problem och vad han/hon lider av. Då blir det också lättare för dig som terapeut att hjälpa din klient.

Memoria hjälper även fysiskt.
Memoria arbetar även på vårt fysiska tillstånd såsom sjukdomar och andra krämpor eftersom dessa är kopplade till våra tankar- alltså arbetar healingenergin även på vår fysiska kropp med våra blockeringar, eftersom den bakomliggande orsaken oftast är negativa tankar. Genom felaktig användning av våra känslor och tankar som stress, oro, rädslor och sorg, i alla former av negativa tankar, så skapar vi obalanser - vi minskar vår livskraft - och på sikt kan sjukdom uppstå. Vi har säkert alla känt hur axlar, nacke, rygg kan bli stela och göra ont när man mår psykiskt dåligt. Obalanser kan visa sig som smärtor och sjukdomar - dessa smärtor kan sätta sig överallt i kroppen. Memoria Healing är ett verktyg du kan använda för att må allt bättre.

Välkommen!

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©

Memoria healing, healingkurs, healingkurs distans, healing metod,  healing mental, andlig personlig utveckling,