Nova Ljushealing
Healingkurs

Nova Ljushealing är kanaliserad 2012 av Sonja och Dag Lindlöf.

Funderar eller känner du ett behov av en andligt och personligt utvecklande kurs som inte är allt för lång där du kan arbeta med din utveckling på distans och läsa hemma i lugn och ro och därefter vara självgående i din utveckling? Då kan Nova ljushealing vara något för dig! Denna kurs tar dig framåt genom sin egenskap, sitt kraftfulla ljus och energi som den här healingmetoden står för och ger dig insikter och vägledning om dig själv och vad du behöver göra för att komma vidare i livet
 

Uppdaterad 2020 energimässigt & texter i kursmanualen. Det nytillkomna är Atlantisenergier med kristallenergier kopplade till Atlantis och även Valar och Delfiners läkande energier. Du som tidigare har varit elev, kontakta oss för att få en uppdaterad Manual.

Pris 2300kr
 • Ingen förkunskap behövs.
 • Du läser på distans hemma i lugn och ro.
 • Efter godkänd kurs erhåller du ett Diplom.
 • Du får initiera och lära ut till andra.
 • Du kan hela dig själv och andra både fysiskt och på distans.
 • Nova Ljushealing innehåller 3 initieringar som du får med en veckas mellanrum.
 • Kurstiden är 4 veckor.
 • Den helande energin arbetar i 24 timmar i kroppen.
 • Healingenergin är växelverkande – givaren får också healing.
 • Nova Ljushealing är mycket jordande.
 • Nova Ljushealing innehåller ett mycket starkt renande ljus som belyser individens problem.

Nova ger dig vägledning och insikter.
Nova Ljushealing är ett underbart redskap för dig som arbetar med din personliga och andliga utveckling. Den är alltså mycket starkt andligt och personligt utvecklande. Den hjälper dig framåt i denna process. Energierna i Nova Ljushealing är sammansatta på ett sätt som hjälper dig med vägledning och insikter. Det går faktiskt att konstatera att det är en av Novas starkaste egenskaper, och kan då bli ett mål för dig som känner att andlig & personlig utveckling är din rätta väg.

Nova Ljushealing frigör blockerad energi.
Nova Ljushealing är en transformerande metod som frigör de energimässiga blockeringar som ligger till grund för upplevda fysiska, psykiska, mentala och känslomässiga begränsningar. Målsättningen med metoden är att öka kroppens förmåga till självläkning i själen och sinnet. Den frigör blockerad energi som leder till en lättare och högre vibrationsfrekvens och medvetande.

Nova Ljushealing är dynamisk
Nova Ljushealing innehåller vår dimensions eteriska sol/månenergier. Kristallenergier och Atlantisenergi plus kristaller som härstammar därifrån. Innehåller även läkande energier från andra dimensioner. Valens och Delfinens helande, välgörande och transformerande frekvenser är också involverade i Nova. Alla enskilda energier har en särskild egenskap och dessa anpassas efter individens aktuella behov.

Nova höjer dig i frekvens
Vad gör frekvenshöjningar med oss? Precis som andra helande energimetoder så gör Nova Ljushealing att vi höjs i frekvens, speciellt för den som tar emot initieringarna, men även hos den som tar emot healing eftersom saker rensas ut. Gammal energi som är tätare i sin vibrationsfrekvens rensas ut. Vi höjer vår vibrationsfrekvens till ljusare och lättare nivåer, energifrekvenserna tunnas ut när de gamla tätare energierna rensas ut. Vi får ett höjt medvetande efter denna process. Vi märker det på olika saker som tidigare har haft en påtaglig betydelse i livet förlorar sin kraft och betyder inte så mycket som tidigare för personen. Resultatet därav bidrar till att vi kan känna oss gladare, lyckliga, harmoniska, behagligt upplyfta, ljusare, lättare, starkare och beslutsammare.

Välkommen till oss!

All text och material tillhör Lindlöf's Akademi och är skyddat av Copyrightlagen ©

Till startsidan

Nova Ljushealing, healingmetod, healingkurs, distanskurs healing, , Nova Ljushealing, healingkurs