Yrkeskategorier som utbildar sig till healers hos oss

Vi har uppmärksammat genom åren 2006 – 2021 vilka yrkeskategorier som genomgående utbildar sig till healers hos oss på Lindlöfs Akademi. Det är olika terapeuter inom friskvård, alternativterapier, sjukvårdare i den traditionella vården, poliser och de som arbetar inom kriminalvården, coacher inom olika kategorier, socialtjänsten m.fl. som vill komplettera för att hjälpa sig själv i första hand - men även andra. Nästan alla av dessa yrken gör att man behöver lära sig tekniker för att rensa sig själv från negativa energier eftersom man konfronteras med mycket negativt dagligen i de flesta yrken av de nämnda.

Detta är en typ av yrkesgrupper som har med negativa energier att göra i sitt yrke och vi märker att man uppmärksammar och söker sig till något utanför samhällets strukturer för vad man regelmässigt vänder sig till när man behöver stöd inom sitt yrke, man vill komplettera.

Ytterligare exempel är författare och forskare. Självklart finns det en oräknelig mängd andra yrkeskategorier som utbildar sig inom det alternativa och energimedicin hos oss. Alla är involverade och omfamnade av oss.