Blind tro

Det högsta ljuset
Den Gudomliga världen kräver inte en blind tro av dig utan att ditt hjärta är med. Det Gudomliga ber dig alltid att känna efter vad som är rätt för dig i olika situationer, lär dig urskillningsförmåga säger de. Be dina Guider, Änglar och Mästare från
det högsta ljuset att vägleda dig om du i en situation inte är säker. En blind tro kan göra att du frångår din egen sanning och går en väg som kanske inte var menat för dig. Men ändå, om du eller någon annan väljer fel väg så kommer det alltid en lärdom av detta valet, därför blir det inget fel, bara en lärdom.

Lyssna på dig själv
Känn efter noga, lyssna, ta den tid du behöver. Ha inte för bråttom. Det finns de som utger sig att vara Guider, Änglar och Mästare men som inte har en kärleksfull agenda men som ändå säger att de har den högsta sanningen. Har du lite tålamod så brukar det falska visa sig ganska snabbt.

Det Gudomliga kräver aldrig en blind tro
Det du aldrig ska göra är att gå en väg som du känner dig tvingad att gå på grund av rädsla eller påtryckningar. Kanske är det är rädsla för Gud eller att den Gudomliga världen kräver detta av dig eller att en andlig lärare säger att den har den enda sanningen men som inte respekterar dig och din sanning och kanske dömer dig om du inte gör som den vill. Kommer då kritik, dömande och anklagande, då vet du att detta inte är rätt. Det Gudomliga kräver aldrig en blind tro, utan vill att du känner efter i ditt hjärta vad som är rätt.

Det Gudomliga dömer eller hotar aldrig
Det Gudomliga världen och Gud älskar oss ovillkorligt och vi alla är skapade med Guds Kärlek. Ingen är mer eller mindre värd än någon annan. Det finns inget dömande eller straff från det Gudomliga. Alla Guider, Mästare och Änglar från ljuset hotar dig aldrig, gör aldrig att du känner dig tvingad att lyda en andlig ledare blint, de säger aldrig att du får dålig karma eller blir straffad om du inte lyder, de säger aldrig att en annan persons andliga uppdrag är viktigare än ditt eget. Det Gudomliga vill att du själv kommer fram till din sanning och älskar dig för den du är. Det är din väg du ska gå, inte en annans väg.

Värdera dig själv och din sanning
När jag menar sanningar så menar jag det som du och andra känner som sin egen sanning. Den sanningen ändrar sig när du renar dig från ditt eget mörker. Då ser du alltmer igenom alla illusioner och ser mer sant och kärleksfullt på allt. Då ser du din ljusa väg framför dig tydligare, det innebär också att du avslöjar det som är falskt och osant mycket lättare, du ser igenom illusionen.

Acceptera andras vägval och fria vilja
Det är bra om vi ändå kan acceptera andras sanningar och väg som kanske är helt rätt för dem, men det kanske inte är rätt för dig. Det finns inget dömande av andras tro eller vägval, bara kärleksfull förståelse och acceptans för deras väg.

Så ser min sanning ut just nu. Hur ser din ut?


Dag Lindlöf - Lindlöf's Akademi - För utveckling och befrielse.
18 Juni 2022