Referenser

Återkoppling Massagehealing Energi.
Tack för en jättefin massagehealing. Kroppen blev väldigt tung och avslappnad, en mycket behaglig känsla av mjuk massage under huden, en skön värme som omslöt kroppen bit för bit. Det kändes tryggt, ljust och behagligt jag blev full av tillit inför vad som komma skall. Tack snälla  

Stephanie S Nilsson


Återkoppling från våra healingkurser

Hej Dag och Sonja!
Jag vill tacka er så mycket för alla år som jag har lärt mig dem otroliga och underbara healing kurser i från er.  Om jag kom i håg rätt så har jag varit er elev i nästan 8 år nu! Och jag kommer att fortsätter att lära ifrån er tillsvidare.
 ❤️
Jag kan säga att jag är så glad att jag fick lära dem healingens kurser hos er. Healing energin har hjälpt mig i alla år som det har varit och fortsätter att hjälpa mig tillsvidare. Hjälp som jag fick tex. att jag blev renare både i min kropp och själ och sinne är i mer balans än tidigare. 

Och när jag mår så här bra och är i balans då det påverkar mitt liv att blir bättre på många sätt. Tack vare er och Universum. Alla eras healing kurser är väldigt effektivt och oerhört kraftfull. Dem energierna har både hjälper mig och andra människor som jag sänt healing till. Både jag och dem mår så bra med healingen. Så tack jätte mycket för allting.

Ljus och kärlek till er. 
Varin


Återkoppling från Spirituell Osteopati Healing

Sonja Lindlöf
Vilken Fantastisk Healing! Den var grymt stark! Vilka fantastiska färgformationer, mest lila-turkos-kungligt blått-gröna färger som ett täcke med löv som svepte över mig. Fantastiska dimensioner!

Min drake kom äntligen nära mig och kramade mig med sin oändligt långa hals så kärleksfullt! Det var en wow upplevelse! Det var även så fantastisk osteopatisk upplevelse! Du själv var som en enorm styrka i bakgrunden & det kändes tryggt!

Jag är så Tacksam!
Riitta


Upplevelse från en initiering i Anemon växthealingkurs.

Hej Sonja,
Åh, tack för den första initieringen, vilken underbar känsla! Jag vill dela med mig om min upplevelse och kanske vill du berätta vad du får till dig när du läser min upplevelse?

Det började med en klar bild av att jag satt på en stor äng med massor av växtlighet, jag plockade varsamt några växter och stoppade ner i min korg. Det flödade kristallklart vatten runt om ängen och det gick en liten bro över ån. Jag kände mig så välmående, lycklig och jag visste precis vilka växter jag behövde och hur jag skulle behandla dom för att de skulle ge mig det jag behövde. Det var varmt, behagligt och tryggt där.

I min fysiska kropp upplevde jag en vibration och ett stadigt flöde av energi. Det kändes speciellt i fingertoppar, handflator, ben, huvud, panna och ögon.

Några växter som jag fick till mig var:
Fyrklöver, Rödklöver, Timjan, Prästkrage, Lavendel, Basilika och Rosenrot.

En text som kom till mig:
"Precis som ett träd som låter sina knoppar slå ut & visa upp sig i all sin grönska, i sitt fulla potential "

En magisk upplevelse, tack igen!
Önskar dig en fortsatt härlig dag.
Varma hälsningar, Caroline


Upplevelse av Alpoda Healing initiering.

Hej Igen, Tack!
Jag satt på en stol utomhus nära en fin blomsteräng barfota med fötterna på marken. Vädret är grått och mycket mulet med överhängande regn i luften med en svag skön liten bris.

När initieringen började kände jag en mjuk värme över mitt kronchakra som svagt tryckte/pulserade mot toppen (hjässan) av huvudet. samtidigt så ändrade min inre blick färg och intensitet. Alltså när man har ögonlocken stängda så är man van att se en viss nyans, denna nyans gick upp i en klarare nyas/färg och blev starkare och klarare. Ungefär som när man blundar och samtidigt tittar mot solen. (Men nu fanns igen sol).

Värmen pulserade/virvlade/tryckte ett tag över kronchakrat för att sedan 'glida' ner till mitt pannchakra. Nu var värmen trycket väldigt distinkt där och inte på/över kronchakrat.
 
Efter detta spreds en värme i hela kroppen, ungefär som när man har för mycket kläder på sig en varm sommardag. Värmen spreds inifrån och ut.
 
Efter en kort stund klingade värmen av och den pulserande värmen/trycket på pannchakrat försvann den också. Den inre blicken fick sin vanliga 'nyans' och allt kändes lugnt och fridfullt i kroppen.
 
Initieringen kändes klar.
 
En observation som jag noterade under initieringen var att blomsterängen är hemvist för väldigt många syrsor och under initieringen spelade de i takt. De närmast mig spelade i en liten lägre bastakt (synkroniserat) och de lite mer perifert spelade en högre ton, även de synkroniserat. Så de spelade i två toner samtidigt i takt! Efter initieringen över gick de till sitt vanliga beteende dvs en kakafoni av ljud.
En förunderlig liten upplevelse :-)
 
Tack för en fin initiering Dag!
 
Vänligen
Patric


Upplevelse av Imara Reiki initiering med Laho Chi Mästare


Hej Dag! Tack för en kraftfull initiering ❤️
Det här är helt otroligt för jag hade inte alls planerat att gå nån healingkurs just nu men i förrgår, dan före jag tog emot bergshealingen då kom en man med kinesiskt utseende till mig när jag var halvvaken och sa att tiden är kommen för att du ska lära dig Imara Reiki, när jag vaknade kände jag väldigt starkt att jag var tvungen att kolla upp detta då jag inte visste att det fanns, eller inget jag tänkt på i alla fall, gissa om jag blev glad när jag såg att du lärde ut den formen, det ska bli kul att gå kurs för dig igen, du lär ut så bra.

Det började med att jag kände väldigt kraftig energi över hela ansiktet , huvudet och överkroppen, så starkt att jag ville klia mig, (lät dock bli), energin kändes kraftfullt hela tiden. Jag såg först ett skarpt lila ljus, sedan en man med kinesiskt utseende som satt i skräddarställning och mediterade (samma man som jag såg i min dröm) Han sa, du vet vad du ska göra (det vet jag inte alls kan jag säga men det kommer säkerligen under tidens gång) sedan virvlade han längre och längre bort bilden blev tredimensionell och det var som att jag var i en skog och var omgiven av ett rosa ljus men bilden snurrade och jag blev yr och illamående en kort stund.

Sedan såg jag ett stort vackert kyrkofönster med mosaik mönster, du vet glas i små bitar i olika vackra färger, sammanfogade till ett stort fönster. Plötsligt såg jag en kvinna som satte sig vid en spegelblank sjö, i den och upp i hennes ansikte speglade sig fullmånen, Luna for det genom mitt huvud. En stor lila och en grön ängel visade sig och försvann lika fort. En boll som hade många armar rullade framför mig och för varje varv kom ett nytt ansikte fram och jag blev yr och lite illamående igen.

Meningen, det är nyttigt med grönsaker dök upp i huvudet och jag såg mig själv stå i ett växthus och plantera grönkål, jag satte mig ner och då dök det upp en massa icke fysiska varelser, änglar, guider allt möjligt och de satt och log åt mig, sedan såg jag ett stort träd med djupa, djupa rötter framför mig och det var som om jag mentalt följde med ner i rötterna och blev ordentligt jordad. Då kände jag att energin stannat av och jag öppnade ögonen och det hade gått 25 minuter. Jag satt en bra stund och reflekterade, det var så otroligt mycket som hände och så snabbt, mest förbluffad är jag över den här mannen som kom i drömmen och jag kände att jag bara var tvungen att göra det här NU, å sen dyker han upp både i manualen och i initieringen.

Stort tack igen och jag önskar dig en fin kväll
Mvh CatarinaÅterkoppling Reikikurs 1-3
Jag har fått ta del av Dags kunskap och värme. Det är en fantastisk människa som sprider sitt ljus här på jorden och jag rekommenderar honom varmt.

Linda JNova Ljushealing & Initiering som Camilla tagit emot

Go kväll. Jag vill återkoppla onsdagens healing.
Jag har känt mej "renare" i tanken o det är skönt. För det är bara positivt. Det problem jag har ältat en tid o inte kunnat släppa, känns som jag har fått nytt perspektiv på. Så det känns inte som något problem längre utan att jag förhoppningsvis är klar med den/det. Det har varit rena o positiva tankar inte det negativa. Jag har en känsla av styrka o att jag är på rätt väg igen. Glädjen har infunnit sej idag likaså orken.

På mitt arbete har jag känt tryggheten i mej själv o vet att jag gör ett bra jobb. Min värk i nacken har jag lite kvar av mej jag vet att det kommer att ge sej inom snar framtid. Värken i mina ben/höfter har jag inte känt av idag likaså i mina händer o halsen. Så tack ännu en gång.

Vad gällande initieringen idag så kändes det bra. Jag har haft lite svårt ibland med att se bilder vid meditationer o när jag öppnar upp chakrasen för att känna in saker. Men idag kom det flera bilder men tyvärr minns jag inte alla men det kommer. När jag har övat på sittningar så har jag oftast fått känslan av saker o ting. Det fick jag även idag. Jag börjar ikväll med att heala mej själv som står i manualen. Tycker det ska bli spännande o roligt. Jag har känslan av att denna kurs är givande på flera sätt för mej i positiv riktning. Det är troligen denna jag har väntat på o nu när jag fann den så är rätt tid inne. Allt är som det ska i rätt ordning. Då jag inte har varit helt mogen tidigare helt enkelt.
Oj, nu blev det en hel roman. Hör av mej om några dagar.

Önskar er en trevlig helg ☀
Mvh Camilla

Aura och chakra rening & balansering på distans.

Hej Dag,
Tack från djupet av mitt hjärta för en skön stund. Lite svårt att förklara vad jag kände. Jag kände hur det arbetade i mina chakran och det blev väldigt varmt i dom och jag fick en känsla av att dom sköljdes igenom. Kände mest i solar plexus och halschakrat. Blev behagligt trött lite lätt yr. Men det har släppt nu och jag känner mig pigg. Har varit lite rädd för att jag har mycket blockeringar eftersom jag har varit nedstängd andligt ett tag. Men det blir väl så ibland att det inte ska gå för fort fram. Är så tacksam för denna stund den ger mig ny kraft och tillit.

Tack jag känner att detta kommer att bli en nystart för mig. Just nu bubblar det av glädje och tacksamhet inom mig Önskar dig en fortsatt fin kväll och tack igen
Mvh Ann-CharlotteMassagehealing Energi till hästen Arthur på distans.
Hej Dag och tack på Arthurs vägnar för massage och healing. Han ville stå inne i ligghallen under behandlingen (De går på stor lösdrift) med sin bästa vän Hampus tätt intill. När jag höll händerna på honom kände jag hur musklerna rörde sig under huden. I slutet gäspade och frustande han en del, så som hästar gör när de släpper spänningar och energier. Han verkade nöjd efteråt och gick direkt ut för att äta.

Tack
Ann TÅterkoppling Healingmassage

Klient har ont i ländryggen
Tack för healingen, hur i himmel kan man skicka massage, så det känns, helt otroligt fantastiskt , smärtan är borta, ❤️ det var som bubblor under huden, väldigt djupt. Sååå sköönt. ❤️

Kristina RÅterkoppling - Reikikurs

Hej Sonja,
Men åh - vilka fina ord, jag sitter här helt tårögd faktiskt. Tack så oerhört mycket för detta, jag har vuxit massor, och fått så himla fin feedback från dig. Jag kommer att jobba mycket mer med mig själv och reikin innan jag börjar lära ut - och bli helt kvitt den här kassa känslan av att vara en bluff... ;) Jag är så himla glad - jag känner mig redo att möta världen som reiki master (känner mig som Yoda just nu)

Tack igen - och det här är den i särklass bästa och mest seriösa distanskursen jag någonsin gått. Massa kramar - nu ska jag berätta detta för min man!

/saraÅterkoppling Healingmassage - Energi

Dag Lindlöf . Tack för den fina
Massagehealingen! Det kändes verkligen som mjuk massage inne i kroppen både i nacken, längs ryggen och mina onda punkter längs ryggen och svanken och längs benen. Det var lite rolig känsla att få både healing och massage på samma gång. Det var riktigt bra! Jag uppskattade det väldigt mycket! Det här vill jag lära mig också. Det kändes så mjukt och fint. Det kändes som att massagen kunde hitta alla vrån som behövde avslappning. Tusen tack!

Healingtillfälle 2
Tack för Healingen! Det var mycket den här gången. Mitt hjärta behövde verkligen healing efter den här tuffa veckan på jobbet. Tack! Det kändes mycket även i nacken och runt skallbenet och tom inne i hjärnan. Det var häftigt! Tack för den fina Massagehealingen!

Det var lite kul, för det var olika båda gångerna. Det blir väl så efter vad man behöver.

Riitta LÅterkoppling Reikikurser 1-3

Vill bara dela med mig av min tacksamhet jag gick Reiki 1-2 och master hos Dag och det varit/Är ovärderligt ❤️ varje gång jag ger någon healing lär jag mig något nytt. Alltså, det finns inga begränsningar hur stort detta är, och hur mycket det går att göra. Skulle önska alla kunde öppna sig för healing. Vilken härlig värld det blivit ❤️ tack så otroligt mycket ❤️

Kram AnneÅterkoppling Rensning av Aura/Chakra

Hej! Sonja❤️
Jag vill skriva följande.
Sonjas rensning av min aura och mina chakror var väldigt kraftfullt. Jag kände verkligen hur det jobbade igenom kroppen på olika ställen och hur det släppte. Jag kände hela tiden hur Sonja jordade mig. Efter precis en halvtimma kände jag att det var helt stilla i min kropp och att det var färdigt. Jag sov gott hela natten och drömde många utrensande drömmar. Nästa dag kände jag mig verkligen höjd i min energi och piggare.

Jag kan varmt rekommendera Sonjas chakra balansering och rensning. Jag har gjort det en gång tidigare och var lika nöjd då. Sonja är väldigt noga med beskydd och jordning och hon är väldigt kunnig i det hon gör.

Tack bästa du!
Jag är enormt tacksam för din feedback och din visdom som du delar. Jag är glad att du finns i mitt liv!

Kram Carola

Till startsidan