Dag Lindlöf's TjänsterHelande vägledningssamtal i telefon
. Pris 700kr (ca 1 tim) 


Jag hjälper dig med dina rädslor, oro, tankar och hinder där du sitter fast eller svårigheter som gör att du mår dåligt. Jag kan hjälpa dig att förstå ditt problem ur ett högre perspektiv. Jag ger råd och vägledning så du kan vända negativa tankar till ljusare och positivare tankar. Kanske kan du få en nystart till en positiv förändring. Jag ber alltid för det högsta bästa goda för dig.

Jag använder mig av min erfarenhet och min kunskap. Oftast så känner jag på mig eller vet vad jag behöver säga för att vägleda och stödja dig i din process och läkning. Du själv kan få mer förståelse under vårt samtal. Det kan vara bilder och tankar eller att du bara känner eller förstår något om dig själv och ditt problem. När du börjar förstå, då är det lättare att göra något åt det. Det hjälper dig att läka och att må allt bättre. 

Ibland kan du sova lite oroligt på natten då du bearbetar/läker det som kommit upp under vårt samtal. Eller så sover du djupt. Du kan även drömma mycket. Det är bra att det blir en reaktion, det visar på en förändring och en läkeprocess. Du kan få mer förståelse och insikter dagarna efter vårt samtal. Om det behövs så ger jag dig en distanshealing så du lättare kan bearbeta, läka och släppa. 

Du ringer mig den tiden vi gemensamt kommit överens om. Jag har tystnadsplikt. Välkommen till mig.


Kortare vägledningssamtal i telefon (ca 30min). Pris 380kr


Samma vägledning och hjälp som ovan men i ca 30 minuter. 
Du ringer mig den tiden vi gemensamt kommit överens om. Jag har tystnadsplikt. Välkommen till mig.


Massagehealing Energi på distans. Pris - 580kr

Utföres på distans (fungerar mycket bra)
  • Du får massage till din rygg, nacke, axlar och ben precis som en vanlig massage men du får även healing, skönt och avslappnande. 
  • Du kan känna hur det jobbar i din kropp, som det strömmar och bubblar. Olika organ i kroppen blir påverkade, även leder/muskler. 
  • Du får ny energi och en mjukare känsla i kroppen. 
  • Smärta kan minska eller försvinna. 
  • Stagnerad/blockerad energi kan frigöras. 
  • Massagehealingen arbetar verkligen på djupet.
  • Massagehealing Energi kan även hästar, hundar och andra djur har stor nytta av. Läs gärna referenser.
Återkoppling från klient
Klient har ont i ländryggen. Tack för healingen, hur i himmel kan man skicka massage, så det känns, helt otroligt fantastiskt , smärtan är borta, ❤️ det var som bubblor under huden, väldigt djupt. Så skönt. ❤️Kristina R

Dag Lindlöf. Tack för den fina Massagehealingen! Det kändes verkligen som mjuk massage inne i kroppen både i nacken, längs ryggen och mina onda punkter längs ryggen och svanken och längs benen. Det var lite rolig känsla att få både healing och massage på samma gång. Det var riktigt bra! Jag uppskattade det väldigt mycket! Det kändes så mjukt och fint. Det kändes som att massagen kunde hitta alla vrån som behövde avslappning. Tusen tack!

Healingtillfälle 2, Tack för Healingen! Det var mycket den här gången. Mitt hjärta behövde verkligen healing efter den här tuffa veckan på jobbet. Tack! Det kändes mycket även i nacken och runt skallbenet och tom inne i hjärnan. Det var häftigt! Tack för den fina Massagehealingen! Det var lite kul, för det var olika båda gångerna. Det blir väl så efter vad man behöver. Riitta L.

Tack för en jättefin massagehealing. Kroppen blev väldigt tung och avslappnad, en mycket behaglig känsla av mjuk massage under huden, en skön värme som omslöt kroppen bit för bit. Det kändes tryggt, ljust och behagligt jag blev full av tillit inför vad som komma skall. Tack snälla. Stephanie S Nilsson.


Vår Tvillingflammahealing. Fast Pris - 1000 kr.


Utgår alltid utifrån vår inre kunskap och Högre Jaget. Det är ingen kanaliserad ”metod” utan helandet kommer genom oss och Högre Jaget och ytterst vårt "ÖverHögreJag" som är ett och samma för oss. Vi är Tvillingflammor och är likt Yin och Yang och kompletterar därför varandra och samarbetar genom våra specifika kunskaper.

Det är en transformationshealing som hjälper dig med sådant som Du behöver släppa för att stiga i frekvens och höja ditt medvetande - allt sker helt individuellt och utifrån det som Du är mogen att släppa. Räkna med att känslominnen kommer upp för bearbetning och transformation och utrensningar förekommer som med all annan healing.

Energierna kan upplevas som kraftfulla men även mycket mjuka och subtila och oavsett hur Du upplever sessionen så får man alltid det helande som är i prioritet just nu för dig att bli hjälpt med. Du fylls med ljus och kärleksfulla energier. Balanseras och jordas under hela processen och i avslutande skede.


Rena och balansera Aura & Chakra. Pris 900kr.


Utföres på distans. Jag avlägsnar ev. entiteter och tar bort negativ energi. Lagar hål/revor i din aura. Jag renar dina chakror. Fyller på med ny livsenergi och ljus. Healingen kan kännas och upplevas mycket befriande och välgörande, som en nystart för dig. När jag renar/rensar så kan jag endast ta bort det som är tillåtet på själslig nivå och det som du är redo för just nu.

Återkoppling från klient
Hej DagTack från djupet av mitt hjärta för en skön stund. Lite svårt att förklara vad jag kände. Jag kände hur det arbetade i mina chakran och det blev väldigt varmt i dom och jag fick en känsla av att dom sköljdes igenom. Kände mest i solar plexus och halschakrat. Blev behagligt trött lite lätt yr. Men det har släppt nu och jag känner mig pigg. Har varit lite rädd för att jag har mycket blockeringar eftersom jag har varit nedstängd andligt ett tag. Men det blir väl så ibland att det inte ska gå för fort fram. Är så tacksam för denna stund den ger mig ny kraft och tillit. Tack jag känner att detta kommer att bli en nystart för mig. Just nu bubblar det av glädje och tacksamhet inom mig Önskar dig en fortsatt fin kväll och tack igen. Mvh Ann-Charlotte


HEALING MED OLIKA METODER. Pris 1000 kr.


Telefonsamtal ingår om så önskas.
Jag erbjuder distanshealing med alla healingmetoder som vi lär ut genom våra kurser. Det är många healingenergier och med olika specifika egenskaper. En del är allomfattande och tar hela spektrat av vad man behöver för att få en komplett healingsession. Andra har en specifik egenskap och arbetar då ytterst med den egenskapen - vilken kan vara t.ex känslor. Energierna är intelligenta och har ett medvetande eftersom de kommer från mycket höga frekvenser och då ytterst Gud/källan, det betyder att de arbetar på det som är i prioritet och söker upp det område som mest behöver helas just nu.


Djurhealing. Pris 380kr.


Helandet sker på distans. Kontakta oss för tidsbeställning och uppge samtidigt vad ditt djur har för problematik. Vi ger individuell healing, men ger även healing till flockdjur. Ofta tillämpar vi en djurhealingmetod (och växter) som heter Alpoda. Läs mer här om Alpoda Healing för djur & växter.

Till Startsidan                            Dag Lindlöf - Lindlöf's Akademi - För utveckling och befrielse.

Vägledning, vägledningssamtal, andlig utvecklingssamtal, telefonvägledning, distanshealing, andlig och personlig utveckling, Samtal telefon, hjälp med blockeringar, helande samtal, rädslor, mår dåligt hjälp, hjälp med negativa tankar, rådgivning, telefon hjälp, healing, rena och heala din aura och chakra, healingkurs